Incondicionalment sempre

De sobte es creua una mirada, un gest, un somriure i quelcom es desperta en el teu interior. Ens haurem conegut abans? Tindrem amistats en comú? Vam estudiar a la mateixa escola quan érem més joves? A la negativa de tot, solament hi ha una resposta. El destí.

Descobreixes que aquesta persona sempre estarà allà, a la teva vida, sense explicacions, des del silenci, des de la disbauxa. Amb el millor dels seus somriures i amb les llàgrimes més sinceres. Compartir moments, records, somnis, inquietuds i aprenentatges. Això ens permet seguir endavant.

Sovint volem explicar moltes coses, d’altres no trobem les paraules adients, però saber acompanyar un silenci ens permet estar més a prop.

 

Des de l’essència, equivocar-se és un dret i rectificar una virtut

 

Des d’aquí aprendre a viure, a estimar. A adonar-te que no importa les conseqüències ni les decepcions, perquè des de l’essència, equivocar-se és un dret i rectificar una virtut.

Estimar des de la incondicionalitat no és estimar a cegues, és fer-ho amb els ulls ben oberts, amb respecte, acceptació, integritat, recolzant les decisions i acompanyant en els moments més complexes.

Ninguna persona és perfecte. I en la imperfecció està la curiositat de seguir coneixent-nos.

Podem parlar d’aquelles persones que han marcat, d’aquelles que ara les sentim més a prop que mai o les que ens falten encara per formar part de la nostra vida.

 

About Author

QualityMoments by Gemma B.

QualityMoments by Gemma B.

Para, observa, valora i sent. Descobreix la teva essència!

Related posts

Cal creure-hi... Sempre

Cal creure-hi… Sempre

Sabíem que el seu cos era allà, en aquella habitació. Però desconeixíem on era el seu cap. Ens reconeixia unes vegades, d’altres ens confonia amb gent que ni coneixíem. Sentia que caminava per un passeig marítim, que tornava a...

Leer más