QOFL - Una història. Un projecte.

Una història. Un projecte. Un nou començament

Troba la teva passió, el teu propòsit i fes d’ell una forma de vida. És un procés que implica mirar-te, conèixer-te, acceptar-te i ajudar-te a prendre decisions. Sí. Aprendràs a identificar el que vols i el més important, el que no vols. Com t’agradaria treballar i el millor, com t’agradaria viure. A partir d’aquí… Endavant!

Què sentiràs quan el trobis?

Probablement un conjunt d’emocions contradictòries, entre eufòria i moltes pors. I totes elles et portaran a una infinitat d’inquietuds. Keep Calm! Com deia el meu avi: “A poc a poc i bona lletra”.

 

Per això, et recomanem:

 

  • Escolta el teu cos! Valora què et fa sentir bé i què no.

 

  • Renuncia per prioritzar. Deixa espai a les reflexions, a la presa de consciència i l’estabilitat emocional.

 

  • Equilibra les teves capacitats i habilitats. La gran eina d’aquesta era és l’aprenentatge.

 

De vegades no cal seguir les modes ni el ritme de la “majoria”. Observa, escolta i valora. No et quedis a la zona de confort! Segueix el teu propi criteri, no som còpies de ningú. I sobretot, ves al teu ritme. I recorda que el temps és igual per a tothom. No entén de classes, de diners, de política ni de religions. T’acompanya allà on vagis, i l’utilitzis o no, s’esgota. Aprofita-ho bé, tu decideixes!

 

A QOFL creiem que aprendre junts ens ajuda a créixer. Has fet de la teva passió la teva manera de vida? No ho dubtis: explica’ns la teva història.

 

 


 

 

 

About Author

QualityMoments by Gemma B.

QualityMoments by Gemma B.

Para, observa, valora i sent. Descobreix la teva essència!

Related posts

Cal creure-hi... Sempre

Cal creure-hi… Sempre

Sabíem que el seu cos era allà, en aquella habitació. Però desconeixíem on era el seu cap. Ens reconeixia unes vegades, d’altres ens confonia amb gent que ni coneixíem. Sentia que caminava per un passeig marítim, que tornava a...

Leer más