Què és Quality of Family Life?

10 llibretes, 7 anys, 5 països, 2 protagonistes… 1 moment indescriptible!

 

Així van ser els inicis d’aquest petit gran projecte. Recopilant històries, moments, aprenentatges, incoherències, fortaleses, debilitats… Però sempre hi ha alguna d’aquestes que et fa un click i et canvia la vida o sencillament la visió del món on vius.

 

Llarg passadís d’una empresa internacional, plena d’imatges dels seus inicis, més de cents anys d’història, de petits i grans canvis, d’evolució i adaptació i el més important, les diferents generacions que hi han format part.

 

Aquest passadís el veien cada dia els directius, com quotidianament es diu “la plana major”. Però aquell dia va ser diferent. Molt diferent. Em dirigia a una de les sales. Iniciava aquell llarg camí pensant què em trobaria i… De sobte, vaig veure sortir un marrec del despatx general  xisclant: “Ets la Gemma” I rient vaig afirmar amb el cap m’entre responia: “Sííííí”. Qui m‘ho havia de dir, va venir corrents cap a mi, rient i cridant el meu nom. Es va aturar al meu davant. Em va mirar als ulls. Em vaig ajupir.

 

–  Hola petit. Quina benvinguda més bonica.

–  Gemma. T’he de dir una cosa.

–  Ah! – amb cara de sorpresa – Diga’m, t’escolto.

–  És un secret. Apropa´t!

A cau d’orella i amb aquella veueta menuda em va dir:

– Gemma, gràcies a tu el meu papa passa més temps amb mi.

No havia tingut temps a reaccionar i les següents paraules van ser:

– I tinc un regal per tu… Una abraçada infinita – i me la va regalar.

 

Aquesta. Aquesta si va ser la frase que em va canviar la perspectiva de la meva carrera professional. Aquesta va ser la millor recompensa que havia tingut al llarg de la meva trajectòria. 

Anys de negociacions, implementacions d’ètica empresarial, optimizació del temps, tractant les conciliacions reals i de sobte… Ell. Aquest petit gran moment va provocar un gir a la meva vida. 

Ara no era qüestió de plantejar-se els resultats anuals de les empresa. Ara era qüestió de com plantejar-se donar eines pel benestar en totes les etapes de la nostra vida. Així va néixer QOFL.

Em preguntava si avançaria sola en aquesta nova aventura. I la vida ens ha anat creuant. Cada persona que d’una manera o altra forma part d’aquesta família lluitem incansables per fer arribar a tothom que tots tenim la nostra màquina del temps: el passat són els nostres records i el futur els nostres somnis.

 

Quin és el teu present?

El nostre, el teu.

92

Tallers

15

Col.laboradors

323

Famílies

Especialistes en la gestió del temps

A través de les nostres formacions dotem als participants d’eines útils i pràctiques aplicables al seu dia a dia.

Si participes activament en les nostres sessions, descobriràs la teva veritable essència i aprendrem junts de les experiències i lliçons de la vida.

Garantim la teva privacitat i creem sinergies com a vies d’aprenentatge per al teu creixement personal i professional.

Donem una especial importància a la presa de consciència sensorial. Aquesta pràctica no només comporta una major atenció dels nostres sentits, sinó també el coneixement i estat de la pròpia realitat interna, en prendre consciència del que experimenten els nostres sentits i, alhora, el seu impacte intern, emocional i estètic.

La nostra metodologia empra l’amor com la principal eina de la saviesa.

Demana’ns informació sobre les nostres activitats aquí.

 • Gestió efectiva del temps
 • Intel·ligència emocional
 • Desenvolupament personal
 • Conciliació laboral i familiar
 • Tallers, cursos, seminaris i col·loquis
 • Experiència i coneixement
 • Participació i escolta actives
 • Visió i ment positives
 • Confiança i entusiasme
 • Responsabilitat i creativitat
 • Privacitat