QOFL - I per fi, vaig aprendre a dir no

I per fi, vaig aprendre a dir no

Vaig perdre l’energia. Sentia que donava molt i no em quedava res per a mi. Cada vegada un sentiment de buit omplia cada racó del meu ésser. Em vaig convertir en invisible per a mi. Tothom pensava per mi, tothom parlava per mi i fins i tot tothom era capaç de jutjar cada acció que feia.

 

Vaig entrar en un bucle infinit. Com deia l’àvia: “El peix que es menja la cua o què va ser primer l’ou o la gallina“. La tristor era tan profunda que  pensava que la gent m’estimava pel que feia i no pas per qui era jo.

 

Havia oblidat els meus somnis, els meus desitjos i fins i tot les meves aspiracions. Ara m’envaïen il·lusions trencades i perdudes.

 

Tot això amb la mirada crítica d’ells, de vosaltres, de la societat.

 

Realment això era el què volia?

 

Em vaig adonar que dir no era necessari per cuidar-me i posar límits

 

Em vaig adonar que dir no era necessari per cuidar-me i posar límits. Que dir no m’ajudava a fomentar l’amor propi i a valorar-me.

 

Fes el que fes no podia agradar a tothom. Digués el que digués no podia agradar a tothom. Havia de perdre la por, afrontar les crítiques i sé jo mateixa.

 

I així va ser com vaig aprendre a dir no.

 

Sempre estic exposada a la crítica, la teva, la d’ells i la de la societat. Sé que sempre hi han moltes opcions per arribar als meus somnis, algunes predictibles i d’altres inimaginables. No necessito justificar-me quan et dir no. T’ajudaré si puc. I estaré al teu costat respectant les meves necessitats emocionals. Perquè en aquest moment t’he de dir una cosa: Ho sento, ara no puc. Ara toca estimar-me a mi.

 

About Author

QualityMoments by Gemma B.

QualityMoments by Gemma B.

Para, observa, valora i sent. Descobreix la teva essència!

Related posts

Cal creure-hi... Sempre

Cal creure-hi… Sempre

Sabíem que el seu cos era allà, en aquella habitació. Però desconeixíem on era el seu cap. Ens reconeixia unes vegades, d’altres ens confonia amb gent que ni coneixíem. Sentia que caminava per un passeig marítim, que tornava a...

Leer más